Кели Роуланд изглежда се скара с охраната на филмовия фестивал в

...
Кели Роуланд изглежда се скара с охраната на филмовия фестивал в
Коментари Харесай

Загуби търпение: Кели Роуланд се скара с охраната в Кан

Кели Роуланд наподобява се скара с защитата на филмовия фестивал в Кан във вторник.

Първоначално някогашната членка на Destiny's Child беше снимана да се усмихва и помахва, до момента в който си проправяше път по аления килим преди премиерата на „ Marcello Mio ”, заемайки поза след поза за нетърпеливите фенове.

43-годишната Роуланд блестеше в дълга алена рокля, която имаше сърцевидно деколте, което съвършено допълваше изящната ѝ диамантена огърлица.

Kelly Rowland appears to scold security guard at Cannes Film Festival
— Page Six (@PageSix)
Певицата добави визията си с обеци, гривна, няколко пръстена, блестящ клъч и сребърни обувки. Тя приключи първокласния си вид с елегантна платинено руса боб прическа и безукорен грим.

Докато Роуланд се изкачваше по стълбите, жена охранител, работеща на събитието, подвигна ръката си зад звездата, като че ли я насочваше надалеч от тълпата и към залата.

Жената, която беше облечена в черен костюм, наподобява също сподели нещо - или на Роуланд, или на мъжа от защитата, изравен отдясно на певицата.

Каквото и да се случи, не се хареса на Роуланд, която незабавно се обърна към служителката.

Носителката на " Грами " се намръщи, до момента в който вдигаше левия си показалец и изглеждаше, че се скара на дамата пред всички.

Kelly Rowland appears to scold security guard on Cannes Film Festival red carpet in heated exchange
— New York Post (@nypost)
Не е ясно какво е предизвикало сцената и представителите на Роуланд не дадоха отговор неотложно на молбата на Page Six за коментар.

Инцидентът идва три месеца, след като певицата на „ Say My Name “ напусна снимачната площадка на шоуто „ Today “, защото съблекалнята ѝ „ не е на равнище “.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР